Categorieën

Samen sterk in de coronacrisis: 2e ondernemerspeiling regio Utrecht

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op jou als ondernemer af. De coronacrisis levert je minder, of juist meer werk op. Wellicht heb je moeite met het in- of uitlenen van personeel, of met liquiditeit en investeringen. In de regio Utrecht willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door deze crisis helpen. Om dat te kunnen doen, zijn we nu op zoek naar jullie ervaringen.

Met deze tweede regionale ondernemersenquête willen we de vinger aan de pols houden welke problemen en kansen zich voordoen voor jouw bedrijf. Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen.

Klik hier om naar de enquête te gaan

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt in november herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers. De enquête staat open tot 27 juli.

We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat je deze oproep vanuit verschillende hoeken ontvangt. In dat geval onze excuses daarvoor.

URECA

Heeft u als ondernemer uit de regio Utrecht nu al een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar komt u er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie): mailureca@economicboardutrecht.nl.

Een groep medeondernemers en partners uit de lokale en regionale overheden staat voor u klaar om u te helpen.

Joey Horst

Joey Horst is binnen Economic Board Utrecht verantwoordelijk voor onderzoek en business intelligence.