Save the Date 8 oktober – Utrecht Region Get Connected jaarcongres

Donderdag 8 oktober vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Gezien de tijd waarin we leven, wordt de editie in 2020 een hele speciale: in een combinatie van online en fysieke bijeenkomsten, verspreid over de hele regio, komen we ondanks de situatie toch samen.

Ontmoet (digitaal) het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven.

Het Utrecht Region Get Connected jaarcongres is een congres van en voor de regio. Organiserende partij is Economic Board Utrecht. Het congres bestaat uit verschillende sessies en een afsluitend plenair programma. Online komt alles samen in een interactief platform. Met ruimte voor sessies, lezingen, webinars, interactie en netwerken.

Het programma volgt na de zomer, maar reserveert u de middag van 8 oktober vast in uw agenda?

Get Connected!

Gezond stedelijk leven

In de verschillende sessies die wij met onze partners organiseren komen (regionale) ontwikkelingen aan de orde. De werksessies zijn bedoeld om het netwerk te verbinden en (nieuwe) samenwerkingen te realiseren en versterken, op onderwerpen die bijdragen aan de ambitie van gezond stedelijk leven: een groene, gezonde en slimme regio.

Tegelijkertijd kunnen we niet om de actualiteiten van de coronapandemie heen. Wat zijn de economische effecten daarvan op de korte, middellange en lange termijn? Vanuit URECA en de ROM Regio Utrecht zijn bijvoorbeeld veel bedrijven geholpen om door de huidige crisisfase heen te komen.

Maar naast de crisis die we waarschijnlijk tegemoet zien komen, zijn er ook bedrijven en organisaties die juist versneld konden en kunnen groeien. Bijvoorbeeld door digitalisering of toegenomen vraag. Door corona komen verschillende aspecten van gezond stedelijk leven echter bovendien in een nieuwe versnelling terecht. Zoals via het Business Statement Green Recovery, voor groen economisch herstel. Voor het congres zijn we ook op zoek naar deze voorbeelden.

Heeft u tips of ideeën voor het congres? Mail dan naar info@economicboardutrecht.nl.

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58