EN

Want to learn more about the Economic Board Utrecht?


Meet EBU

Save the date | Connect Live 2021

Update 15-11-2021: Wegens de recente ontwikkelingen en de nieuwe maatregelen hebben Economic Board Utrecht en ROM Utrecht Region samen besloten om Connect Live te verplaatsen. Een nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

15 juli 2021 3 min

Zet het alvast in uw agenda. Of beter nog, meld u alvast aan. Donderdag 25 november 2021 vindt het jaarlijkse event Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard in Utrecht met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region; gezond stedelijk leven in de regio.

Samen vooruit!
Nog meer dan ooit draait ondernemen in de regio Utrecht om samenwerken. We kunnen weer vóóruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan.
In de regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen op het gebied van talent, geo, health, gaming, mobiliteit, duurzame bouw en educatieve technologie. Op vier pleinen kunt u zich laten inspireren in de vorm van interviews, sessies, discussietafels of op de ondernemersmarkt.

Connect Live verbindt ondernemers, overheden en kennisinstellingen. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee en Groei verder!

Sprekers die u meenemen:

  • Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de Economic Board Utrecht over de ambities en doelen van de EBU.
  • Victor Goossens, e-sports specialist van Team Liquid over de gamificatie van ondernemen.
  • Ynzo van Zanten, chief evangelist bij Tony’s Chocolony over duurzaam ondernemen, ook als je klein begint.
  • Bas van der Veldt, CEO AFAS Software over leiderschap en innovatief ondernemen.
  • Niels Houtepen, illusionist, sluit de dag af met een speciale act.

We zien ernaar uit u te ontmoeten bij Connect Live!

Economic Board Utrecht & ROM Utrecht Region