Domein
Thema
  • Circulaire economie
Initiatief
Categorie

Startups met focus op waste solutions gezocht

Op dit moment is voor kantooreigenaren afvalverwerking een kostenpost. Maar door dit anders te organiseren, kan slim omgaan met afval juist geld opleveren, leiden tot minder CO2-uitstoot en zelfs het grondstoffenverbruik verminderen. Het consortium BRSW-360 dat zich 12 oktober 2017 op het Get Connected jaarcongres van Economic Board Utrecht presenteerde, gaat van kantoren in de regio Utrecht grondstoffendepots maken, door de keten van inkoop, schoonmaak- en afval slimmer in te richten. Het consortium is op zoek naar startups die kunnen helpen de ambitie te realiseren.  

Het consortium BSRW-360 met Bammens, Returnity, Sodexo en Westerveld is op zoek naar ondersteunende partners die zich willen aansluiten bij het consortium met de ambitie om in de Regio Utrecht in 2020 kantoren afvalvrij als standaard te hebben.

Bent u een startup met focus op waste solutions? Meld u dan aan voor het speeddaten met het consortium op 19 januari. U kunt voor meer informatie en het aanmelden mailen naar michael.vandermeer@sodexo.com.

 

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256