Categorie

Structurele samenwerking regio Amersfoort en EBU

Regio Amersfoort, 17 januari 2018

De Economic Board Utrecht en Regio Amersfoort gaan hun samenwerking verder verdiepen. Daarvoor hebben de heer H. Broeders (voorzitter EBU) en de heer M. Röell (voorzitter bestuurlijk overleg EZ Regio Amersfoort) een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Dat deden zij 17 januari 2018 tijdens een bijeenkomst met alle wethouders Economische Zaken van de provincie Utrecht in stadion Galgenwaard.

De ambities van EBU voor een groene, gezonde en slimme regio sluiten goed aan bij het karakter en de ambities van Regio Amersfoort. De samenwerking wordt uitgewerkt in een convenant. Het is de bedoeling om het onderwijs en de ondernemers in de regio Amersfoort bij deze nieuwe samenwerking te betrekken. Zij zijn uiteindelijk de partijen die van de samenwerking moeten profiteren.

Als Economic Board Utrecht delen we graag bovenstaand bericht van Regio Amersfoort. We zijn verheugd en trots op het door Regio Amersfoort gestelde vertrouwen in de EBU. We kijken uit naar een duurzame samenwerking om de verdere economische versterking van de regio vorm te geven.

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58