Categorie

Symposium Nieuwe Business Modellen

Op 13 november vindt het Symposium ‘Nieuwe Business Modellen – Samen Werken aan Waardecreatie’ plaats in de Domkerk in Utrecht. Op het symposium wordt het Nieuwe Business Modellen Doe-het-Zelf boek gepresenteerd. Een inspiratie- en werkboek van en voor mensen in deze tijd, ontstaan op basis van crowdthinking en academisch onderzoek.

Door overweldigende belangstelling is het symposium volgeboekt. Met een volle Domkerk en een interessant scala aan sprekers en workshops belooft het een mooie bijeenkomst te worden. Op het symposium luisteren bezoekers naar unieke lezingen van Wilma de Koning (College van Bestuur Radboud Universiteit), Ruud Koornstra (Tendris)en Marga Hoek (De Groene Zaak). Jan Jonker, initiatiefnemer en hoofdredacteur van het boek, geeft een inleiding op de totstandkoming en inhoud van het boek. Via een selectie uit 22 workshops maken bezoekers kennis met de praktijk. Hierin gaan co-auteurs in op de methodiek uit het boek. Bezoekers krijgen inzicht in onderwerpen als Principes voor Waardecreatie en Werken aan een Ontwerp. Ook geven diverse succesvolle ondernemers een praktische workshop over hun eigen succesvolle Nieuwe Business Modellen, zoals Marieke Hart (Thuisafgehaald), Maria van der Heijden (Women on Wings), Walter Halberstadt (Beebox) en Henry Mentink (MyWHeels). Tot slot gaan vertegenwoordigers van conventionele en nieuwe business modellen met elkaar in debat over de vraag wat zij van elkaar kunnen leren en hoe zij elkaar kunnen inspireren.

Niet aanwezig bij het symposium? Aanmelden voor de wachtlijst is nog mogelijk. En natuurlijk kunt u nog steeds het boek bestellen via de link http://bit.ly/1pgF9bR. Lees, laat u inspireren. De economie van morgen, dat zijn wij, vandaag.

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58