Categorie

Unlock de crisis met 5 belangrijke tips van de ondernemers

Woensdag 6 mei organiseerde ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht de webinar ‘Unlock de crisis met 5 belangrijke tips van de ondernemers’, dat deel maakt uit de webinarreeks #voorelkaar. Aan tafel zat onder andere Gert Jan Jansen op de Haar, voormalig ondernemer en projectleider van de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA).

Business Eiland Utrecht wil er met de webinarreeks #voorelkaar zijn voor de ondernemers in Utrecht, ook in de uitdagende tijd met de lockdown en - nu de gedeeltelijke unlock periode - vanwege Covid-19 maatregelen.

Jelle Drijver, ondernemer, presentator van podcasts en vlogs en gevestigd in het gebied, host de webinar ‘Unlock de crisis met belangrijke tips van ondernemers’. Aan tafel zaten horeca ondernemer Youssef Idrissi Chiour - gedupeerd door deze crisis - en Gert Jan Jansen op de Haar, voormalig ondernemer en projectleider van URECA.

De ondernemers konden via een online verbinding luisteren naar ervaringen op ondernemersgebied en er werden tips gedeeld aangaande de intelligente unlock periode.

Tips voor de ondernemers

1. Probeer mentaal en fysiek gezond te blijven (gezonde geest in een gezond lichaam). 
2. Zoek een klankbord om te sparren
3. Denk in scenario's over de toekomst en wat je in de verschillende scenario's kunt of wil doen
4. Als je moet bezuinigen, doe het dan in één keer goed
5. Denk in mogelijkheden i.p.v. belemmeringen... Wat kan er wel?

Kijk hier de hele webinar van Business Eiland Utrecht terug

Over URECA

De Utrecht Region Economische Corona Alliantie is een samenwerking tussen een veelheid aan (regionale) partners. Het gaat hierbij om aanvullende acties, in aansluiting op het landelijke en regionaal bestaande areaal aan steunmaatregelen.

In de Alliantie wordt nu samengewerkt door Rabobanken in Midden Nederland, PWC, DHM Group, StartupUtrecht, VNO-NCW Midden, MKB Midden Nederland, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) regio Utrecht (i.o.), gemeenten uit de regio Utrecht, gemeente Hilversum, provincie Utrecht, Utrecht Marketing en Economic Board Utrecht.

Lees meer op de website van URECA

Gert Jan Jansen op de Haar

Gert Jan Jansen is projectleider van de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA)