Categorie

UtrechtInc zoekt nieuwe IT-startups

UtrechtInc is de business incubator voor (tech)startups. Met speciale programma’s, financiering en een uitgebreid netwerk vinden ondernemers hier de support om innovatieve producten te bouwen, teams te vormen, experts en ondernemers te ontmoeten, financiering aan te trekken en zo de wereld te veroveren.

In september maken ondernemers weer kans op ondersteuning en financiering bij UtrechtInc. Tot 18 augustus kunnen kansrijke, innovatieve startups zich aanmelden om hun bedrijf bij UtrechtInc verder op te bouwen.

Meld je IT startup nu aan

Je werkt met een team aan een innovatief IT product of dienst en hebt misschien al gebruikers of betalende klanten. Maar je startup mist nog een schaalbaar business model en zoekt een dynamische omgeving en financiering om snel te groeien.

In het acceleratieprogramma van UtrechtInc bereik je met een doelgerichte aanpak, berust op de lean startup, meer met je budget, middelen en tijd.

Kom voor 18 aug langs

Ga naar de website, vul het formulier in en kom langs voor een kop koffie. UtrechtInc maakt dan graag kennis en vertelt je meer over het Pressure Cooker programma. Bij deelname krijgt jouw startup ondersteuning, toegang tot financiering (€18k/€50k/geen aandelen) en kantoorruimte. En brengt UtrechtInc je in contact met partners op het Utrecht Science Park, mentoren, investeerders, klanten, stagiaires, co-founders en andere ondernemers. 

De startup incubator heeft al meer dan 100 startups ondersteund. En met succes! Alleen al in mei dit jaar werden 3 oud-UtrechtInc bedrijven voor miljoenen overgenomen en ging een andere graduate naar de beurs. Ben jij de volgende? 

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58