Domein
Categorie

Vacature: domeinmanager Slim

Ben jij een autoriteit als het gaat om inzet van technologie voor gezond stedelijk leven? Heb jij inzicht in de (internationale) ontwikkelingen, spelers en verhoudingen in de ICT sector? Maar ook als het gaat om digitalisering als dwarsdoorsnijdend thema door andere sectoren? Wij zoeken een domeinmanager Slim voor innovatie en economische groei door digitalisering en ICT. Maak met ons de regio Utrecht groener, gezonder en slimmer.

Dan zoeken wij jou als onze nieuwe domeinmanager Slim

Jij bent niet zozeer de ontwikkelaar van technologie, als wel degene die de vertaalslag kan maken naar wat technologisch nodig is voor de vragen die in verschillende sectoren leven. Het bouwen van consortia, cross-sectorale publiek-private samenwerkingen, het vertalen van vragen naar levensvatbare en innovatieve oplossingen: je hebt hier ervaring mee én weet als geen ander hier het maximale uit te halen.

Op dit moment bouwt Klaes Sikkema als tijdelijke domeinmanager Slim aan de digitale agenda van en voor de regio. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Economic Board Utrecht, afgekort EBU. Wij vertalen behoefte naar gezond leven vanuit de samenleving in de regio Utrecht naar meer banen en investeringen. Denk aan de vraag naar oplossingen voor bijvoorbeeld hergebruik van grondstoffen, ouder wordende mensen, digitalisering en slimme, schone mobiliteit. Als Economic Board Utrecht brengen we daarom in het Get Connected netwerk partijen met elkaar in verbinding, in de vorm van coalities. 

Onze mensen hebben ervaring met het opzetten en leiden van innovatie- en business development trajecten, met name bij complexe samenwerkingstrajecten. De hoofdopdracht is het innovatiepotentieel van de regio Utrecht te ontsluiten en te versterken. Dit gebeurt in het Get Connected netwerk, door te werken aan structuurversterkende programma’s, het realiseren van open innovatiefaciliteiten en het samenbrengen van innovatieve ondernemers in consortia gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en markten.  

Meer weten over de EBU? 

Bekijk onze website en vind ons op Twitter en Linkedin

Wat bieden we je? 

Een marktconform salaris op basis van een fulltime dienstverband in een dynamische organisatie. Daarbij komen additionele voorwaarden zoals een premievrij pensioen.  

Heb je interesse? 

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie en CV uiterlijk voor 1 september 2019 naar yvonne.vandijk@economicboardutrecht.nl. Voor vragen over de inhoud en procedure van de functie, kan je contact opnemen met Floris Driessen via bovenstaande e-mail of op 06-25735939.  

Download de vacature (.pdf)

 

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58