Categorie

Vacature: Event producer

Door jouw events wordt de regio Utrecht groener, gezonder en slimmer

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben jij actief, enthousiast, een doorzetter, heb jij oog voor detail en weet jij als geen ander van begin tot eind een event te organiseren? Locatiekeuze, wayfinding, beleving, audiovisuele middelen, hospitality: jij weet in alle opzichten alles uit een event te halen.

Dan hebben wij een baan voor je als event producer.

Het schrikt jou niet af dat je verantwoordelijk bent voor de productie van circa 15 events per jaar. Je organiseert onze bijeenkomsten van intake tot en met de nazorg, voor zowel regionale en internationale doelgroepen. Je staat stevig in je schoenen, bent nieuwsgierig, werkt graag met deadlines en gaat voor de ultieme eventbeleving bij ons gasten. Wij zoeken een doorzetter met minimaal 2 jaar werkervaring in het organiseren van evenementen, met minimaal een HBO diploma op het gebied van of raakvlak met eventmanagement.

Wie zijn wij?

Wij zijn Economic Board Utrecht, afgekort EBU. Wij vertalen de behoefte naar gezond leven vanuit de samenleving in de regio Utrecht naar meer banen en investeringen. Denk aan de vraag naar oplossingen voor bijvoorbeeld hergebruik van grondstoffen, ouder wordende mensen, digitalisering en slimme, schone mobiliteit. Als Economic Board Utrecht brengen we daarom in het Get Connected netwerk partijen met elkaar in verbinding, in de vorm van coalities.

We organiseren Get Connected bijeenkomsten, bieden nieuwe en bestaande initiatieven een podium, helpen bij de ontwikkeling van groene, gezonde en slimme business cases en bij financiering van initiatieven. Ook bieden we hulp bij internationalisering van initiatieven en talentontwikkeling. Voor het versterken van bestaande initiatieven, voor matchmaking en voor het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen.

Meer weten over de EBU?

Bekijk onze website en vind ons op Twitter en LinkedIn.

Wat bieden we je?

Een marktconform salaris op basis van een fulltime dienstverband. Daarbij komen additionele voorwaarden zoals een premie vrij pensioen.

Heb je interesse?

Stuur je motivatie en CV naar karien.docter@economicboardutrecht.nl voor 1 januari 2019.

Download de vacature

Karien Docter

Karien Docter is communicatieadviseur bij Economic Board Utrecht.

06-53509137 06-53509137