Categorie

Vacature: Office manager

Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb je service hoog in het vaandel staan? Ben jij actief, enthousiast, een doorzetter en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan hebben wij een baan voor je als office manager.

Als office manager bij de Economic Board Utrecht (EBU) zorg je ervoor dat qua ondersteuning en administratie alles geregeld wordt. Je bent proactief, pakt door en denkt na. Je weet slordigheden en hiaten te vinden én op te lossen, houdt altijd het overzicht en schept orde.

Geen dag is hetzelfde

Binnen de EBU versterk je het office management en ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het eerste aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, inclusief de bijbehorende administratie.

De werkzaamheden zijn onder andere:

- plannen, organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten en afspraken
- agendabeheer directeur en domeinmanagers
- afhandelen van post, telefoon en emailverkeer
- beheren van contracten betreffende office aangelegenheden
- beheren archief en administratie
- netwerk- en contactgegevens beheren in het CRM

De office manager die wij zoeken heeft minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent communicatief vaardig, organisatorisch sterk en weet prioriteiten te stellen. Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief, maar overlegt als het nodig is.

Wie zijn wij? 

Wij zijn Economic Board Utrecht, afgekort EBU. Wij vertalen de behoefte naar gezond leven vanuit de samenleving in de regio Utrecht naar meer banen en investeringen. Denk aan de vraag naar oplossingen voor bijvoorbeeld hergebruik van grondstoffen, ouder wordende mensen, digitalisering en slimme, schone mobiliteit. Als Economic Board Utrecht brengen we daarom in het Get Connected netwerk partijen met elkaar in verbinding, in de vorm van coalities.

We organiseren Get Connected bijeenkomsten, bieden nieuwe en bestaande initiatieven een podium, helpen bij de ontwikkeling van groene, gezonde en slimme business cases en bij financiering van initiatieven. Ook bieden we hulp bij internationalisering van initiatieven en talentontwikkeling. Voor het versterken van bestaande initiatieven, voor matchmaking en voor het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen.

Meer weten over de EBU?

Bekijk onze website en vind ons op twitter en linkedin.

Wat bieden we je?

De functie is dynamisch en divers, waarin je veel werk zelf kunt oppakken. Het gaat om een full time functie met een marktconform salaris. Parttime is bespreekbaar. 

Heb je interesse?

Voor vragen kun je terecht bij Dianne van den Hoek via 030 - 238 28 58. Graag ontvangen wij je motivatie en CV voor 1 februari 2019. Deze kun je sturen naar dianne.vandenhoek@economicboardutrecht.nl

Download de vacature

 

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58