Domeinen
Categorie

Verbeter de zorg, doe mee aan de Mega Challenge

Heb jij een goed idee dat aansluit bij de Ureka-strategie Connecting Worlds? Bijvoorbeeld om de kwaliteit van zorg te verbeteren? Of om gezond gedrag te stimuleren (Healthy Living)? Doe dan mee aan de 8e editie van de Ureka Mega Challenge. Aanmelden kan vanaf 1 oktober tot 1 december 2020.

​Het Ureka-team van UMC Utrecht organiseert de Ureka Mega Challenge om laagdrempelig en op inspirerende wijze mensen een kans te geven hun goede ideeën te realiseren en zo daadwerkelijk de kwaliteit van zorg te verbeteren en toegevoegde waarde te leveren voor patiënt, zorgprofessional of maatschappij. De winnaar ontvangt 50.000 euro om het idee verder te ontwikkelen en te realiseren. Het thema van de Ureka mega Challenge is dit jaar 'Meer waarde toevoegen, omdat ieder mens telt', aansluitend bij onze strategie Connecting Worlds.

Van inzending tot winnaar

Het Ureka-team voert met alle aanmelders een intakegesprek en selecteert acht tot tien deelnemers die verder gaan in het Ureka-traject. In februari 2021 pitchen de deelnemers hun ideeën en half maart kiest een jury van vier interne en vier externe dragons de vier finalisten. Deze vier finalisten schrijven een businesscase en op basis hiervan selecteert de jury de winnaar. Deze winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de finaleshow in juni 2021. Bij de beoordeling van de ideeën kijkt de jury met name naar de vraag: hoeveel impact heeft de innovatie en voegt het daadwerkelijk meer waarde toe?

Aanmelden en meer informatie

Dus, heb jij een goed idee? Doe mee met de Ureka Mega Challenge en meld je aan! Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de website van Ureka Mega Challenge of download hier de flyer van de Ureka Mega Challenge.

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58