Domein
Thema
  • Circulaire economie
Initiatief
Categorie

Volgende ronde CircularOffice Accelerator start in oktober

Gamification brengt circulariteit naar de kantoorvloer!

De volgende ronde van de CircularOffice Accelerator start in oktober; Ben jij er bij?

Staat zero-waste en zero-verspilling hoog op de agenda? Wil jij ook inzicht krijgen in het verbeterpotentieel van jouw kantooromgeving? Via een laagdrempelige online tool kun je samen met jouw team aan de slag. CircularOffice geeft je de handvatten en jij duikt middels een quizvorm dieper je eigen organisatie in. Bekijk hieronder een video van de vorige ronde. 

Meld je nu aan

In het oktober start de volgende ronde.

Meer informatie? Interesse om deel te nemen? Mail dan naar: circularoffice@economicboardutrecht.nl
Meer informatie over CircularOffice? Kijk dan op: www.circularoffice.nl

Over CircularOffice

In groeiende stedelijke gebieden, zoals de regio Utrecht, wordt afval en CO2-uitstoot een steeds groter probleem. Circulaire kantoorgebouwen kunnen helpen afval te reduceren en CO2-uitstoot te verminderen. Circular Office wil deze ontwikkeling stimuleren en kantoorgebouwen op weg helpen om circulair te worden. Het samenwerkingsverband van partijen in het facilitaire domein wil ervoor zorgen dat kantoren in gebruik afvalvrij worden. Het doel is om een beweging op gang te brengen en om in 2021 50 kantoorgebouwen op weg te hebben geholpen richting een circulair kantoor. CircularOffice is een initiatief van Sodexo, Returnity en Economic Board Utrecht. Verder zijn als partner aangehaakt: Bammens, Westerveld, i-did, De Clique, Excess Materials Exchange (EME), Green Trash, GRO, Fungi Factory, Reprintable, Eco-creation en Plastic Dieet.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de EBU nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates en uitnodigingen voor relevante events en bijeenkomsten.

Aanmelden

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256