Domein
Thema
  • Data en Gezond Stedelijk Leven
Categorie

Webinar: Kick-off data- en kennishub 'Gezond Stedelijk Leven'

Op donderdag 14 mei om 10.00 uur is de online kick-off van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven. Dit is de eerste in een serie webinars waarin centraal staat hoe we door data en kennis te combineren Gezond Stedelijk Leven kunnen realiseren, en hoe we daarmee samen nieuwe concepten en business cases kunnen ontwikkelen. 

In de regio Utrecht beschikken we over verschillende bouwstenen die gezamenlijk enorme kansen bieden voor marktpartijen om gevalideerde diensten en producten te ontwikkelen die bijdragen aan Gezond Stedelijk Leven.

Tot nu toe leek er nog een randvoorwaarde te ontbreken om alle bouwstenen te verbinden, namelijk de gestructureerde en gevalideerde monitoring en verzameling van data, en de structuur om deze kennis en data breder te kunnen ontsluiten. Deze barrière wordt weggenomen in de vorm van een nationaal centrum voor kennis data en diensten Gezond Stedelijk Leven, geformaliseeerd in een nieuwe publiek-private samenwerking.  

Webinar

Tijdens de webinar hoort u meer over de plannen van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (GSL) en er is gelegenheid om vragen te stellen. Het perspectief van verschillende organisaties is essentieel voor het succes van de Data- en Kennishub GSL en daarom horen we graag meer over uw ideeën. 

Programma

1. Start webinar en welkom
2. Introductie Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven en toelichting op webinarserie door: Roel Vermeulen (Universiteit Utrecht) en Erik Tielemans (RIVM)
3. Interactie en ruimte voor vragen over de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven en de onderwerpen van de webinarserie
4. Korte vooruitblik eerstvolgende webinar: Real-time omgevingsmonitoring
5. Afronding en afsluiting

Aanmelden en meer informatie

Meer informatie over deze en de rest van de reeks webinars vindt u op de website van Future City.  Of meld u direct aan via onderstaande button. 

Aanmelden Webinar Kick-off Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven

 

Karen van der Moolen

Karen van der Moolen is domeinmanager Slim bij Economic Board Utrecht.

06-14843018 06-14843018