Werkgevers: Ontmoet nieuw toptalent op eerste Utrecht Region Talent Event

Op 15 september aanstaande vindt het eerste Utrecht Region Talent Event plaats. Een event gericht op matchmaking; werkgevers en internationaal toptalent komen hier bij elkaar. Voor werkgevers de kans om nieuw toptalent te ontmoeten en voor internationals de kans op een baan. Werkgevers kunnen zich nog aanmelden om deel te nemen aan dit event.

Een jaarlijks internationaal georiënteerd Talent Event bestaat nog niet in het midden van Nederland. En dat terwijl er op dit moment in de regio rond de 5000 niet-Nederlandstalige vacatures zijn.

We verwachten rond de 600 internationals op HBO/WO niveau die allen op zoek zijn naar een baan in deze regio. Dit zijn zowel professionals als net afgestudeerden.

De Economic Board Utrecht en haar partners vormen de International Talent Community Utrecht Region (ITC). De ITC heeft als doel internationaal talent aan te trekken en te behouden voor de provincie Utrecht. Een ‘warm welkom’, meertalige digitale informatievoorziening, goede geïntegreerde services, sociale activiteiten en het creëren van een internationale community: Alle activiteiten van de ITC zijn er op gericht om internationale medewerkers en hun partners en kinderen zich zo snel en zo goed mogelijk thuis te laten voelen in hun nieuwe omgeving. In deze context organiseert ITC op 15 september aanstaande het eerste Utrecht Region Talent Event.

Deelnemen met uw bedrijf? 

Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan dit event. Zo is er een marketplace, zijn er workshops en matchmaking sessies en kunnen ook cv's van de deelnemende internationals ter beschikking worden gesteld. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden is te vinden in de flyer van het Talent Event.

Voor meer informatie over het Talent Event en aanmelden, kunt u hier terrecht

Tessa Wapstra

Tessa Wapstra is projectcoƶrdinator van de International Talent Community Utrecht Region.

06-16695558 06-16695558