Categorie

Win tot 100.000 euro ontwikkelbudget voor nieuwe mobiliteitsdienst

Ga de uitdaging aan, neem met jouw bedrijf deel aan de Smart Mobilty Challenge 2014 en laat Utrecht versteld staan van je ontwerp. Kom met een next generation smart mobiliteitsdienst die maatschappelijke winst oplevert door bij te dragen aan reiscomfort, betere bereikbaarheid en efficiënter vervoer. Voor de winnaars is tot €100.000,- aan ontwikkelbudget beschikbaar.

Op 25 september wordt tijdens de IT Innovation Day in de Prodentfabriek in Amersfoort het startschot gegeven voor de Smart Mobility Challenge. Via de website http://www.openchallenge.nl/smartmobility kunnen tot 12 november concepten voor slimme mobiliteitsdiensten worden ingezonden. Eind november bepaalt een publieksjury van Webwereld en een Vakjury welke concepten begin 2015 gerealiseerd gaan worden.

De wedstrijd is onderdeel van het Utrechtse Smart Mobility project, dat mede gefinancierd wordt door de provincie Utrecht en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu in het kader van het programma Beter Benutten. Het project brengt mobiliteitsinformatie uit verschillende bronnen (zoals TomTom en NDW) bijeen in één Smart Mobility platform. Dit platform maakt het voor ontwikkelaars makkelijker om –met de beschikbare data- nieuwe mobiliteitsdiensten te ontwikkelen.

Deelname aan de challenge

Deelname aan de Smart Mobility Challenge 2014 staat open voor creatieve ICT-dienstverleners met de juiste kennis en kunde om het Smart Mobility platform in te zetten voor nieuwe oplossingen of verbetering van bestaande diensten.

Vanaf 25 september tref je op http://www.openchallenge.nl/smartmobility alle relevante informatie over de Smart Mobility Challenge en de deelnamecriteria. Voorstellen kunnen ingediend worden tot en met 12 november. 

In het tijdschrift 'Webwereld' kunt u de komende periode ook meer lezen over IT Innovationday en de Challenge.

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58