Nul-op-de-meter Marktintroductie Fonds (NOM-MIF)

Nul-op-de-meter woning realiseren? Nul-op-de-meter Marktintroductiefonds!

Voor wie?

Het ‘Nul-op-de-meter’ Marktintroductiefonds (NOM-MIF) is bedoeld voor (consortia van) ondernemingen die zich primair richten op het verbouwen of renoveren van woningen.

Wat is NOM-MIF?

NOM-MIF biedt financiering voor renovaties en verbouwingen van bestaande woningen naar ‘nul-op-de-meter’. Met het NOM-MIF willen we bijdragen aan de ontwikkeling van ‘nul-op-de-meter’ concepten en opschaling van het aantal ‘nul-op-de-meter’ renovaties.

Voorwaarden?

Financiering kan verleend worden aan ondernemingen waarvan de primaire bedrijfsactiviteiten bestaan uit het bouwen of renoveren van woningen. De aanvrager moet kunnen aantonen dat er voldoende ervaring is om een renovatie uit te voeren. Ook moet achteraf aangetoond kunnen worden dat de ‘nul-op-de-meter’ woning is gerealiseerd. Financiering kan tevens worden verstrekt aan een consortium van ondernemingen. Weten hoe dit precies werkt en wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Stef Röell (Economic Board Utrecht).

Beschikbaarheid en budgetverdeling

Voor uitvoering van deze regeling is een bedrag van ruim 6 ton beschikbaar.

In de gemeenten Utrecht, Woerden, De Bilt, Houten, Wijk bij Duurstede, Zeist, Bunnik, Nieuwegein en Stichtse Vecht bedraagt de hoogte € 5000/ woning. In de overige Utrechtse gemeenten is de bijdrage €2500/ woning. Wilt u weten voor hoeveel financiering u in aanmerking komt? Neem dan contact op!

Aanvragen

Aanvragen voor het ‘Nul-op-de-meter’ Marktintroductiefonds kunt u indienen via het NOM-MIF aanvraagformulier.

Contact

Wilt u meer weten over het NOM-MIF? Neem dan vrijblijvend contact op met Stef Röell.