EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com
Home

Stel uw vraag aan onze experts

Ondernemen in coronatijd is een uitdaging. Komt u er zelf niet uit? URECA biedt een netwerk van ondernemers en gemeenten uit de regio Utrecht die u belangeloos helpen. Stel hier uw vraag.

Met welke vragen kunt u bij ons terecht?

 • Mijn omzet loopt terug door de coronacrisis. Wat kan ik doen?
 • Kom ik in aanmerking voor een overheidsregeling?
 • Hoe dien ik een goede aanvraag in voor een overheidsregeling, zoals de COL?
 • Hoe maak ik mijn bedrijf klaar voor de anderhalvemetersamenleving?
 • Hoe kom ik aan financiering om mijn personeel door te betalen?
 • Kan iemand met me meedenken over mijn nieuwe businessmodel?

Dit is nog maar een deel van de vragen waarmee wij ondernemers uit de regio Utrecht verder helpen. Twijfelt u of uw vraag wel geschikt is? Stel hem dan vooral! Ons netwerk is groot en we denken graag met u mee. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met u op.

Bent u ondernemer en wilt u juist hulp aanbieden? 
Ook dan horen we graag van u via het formulier.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 •  *
  012-3456789

 •  *
 •  *
 •  *

 •  *
 •  *