EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Actueel

Van inspirerende verhalen, nieuws en blogs tot het laatste nieuws van binnen en buiten de Utrecht Region! Bekijk de artikelen overzicht hieronder.

Nieuws

Save the date | Connect Live 2021

Zet het alvast in uw agenda. Of beter nog, meld u alvast aan. Donderdag 25 november 2021 vindt het jaarlijkse event Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard in Utrecht met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region; gezond stedelijk leven in de regio.

Lees meer
Nieuws

Sharon Dijksma nieuwe voorzitter Economic Board Utrecht

Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht, is voorgedragen als voorzitter van de Economic Board Utrecht (EBU). In dit netwerk zitten vooraanstaande leiders uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden uit de Utrecht Region die samen toegewijd werken aan een groene, gezonde en slimme toekomst voor onze regio waar iedereen aan mee kan doen.

Lees meer
Nieuws

De ROM bestaat 1 jaar!

Vandaag is het feest, want ROM Utrecht Region bestaat precies één jaar. Tegelijk hebben we vandaag ons eerste jaarverslag gepubliceerd. Voor directeur Arjan van den Born een mooi moment om terug te blikken op afgelopen periode.

Lees meer
Nieuws

Populaire AI-cursus nu ook in het Nederlands

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) en TU Delft lanceren de Nederlandse versie van de cursus Elements of AI: een gratis online cursus die deelnemers inzicht geeft in de basis van Artificiële Intelligentie (AI).

Lees meer
Nieuws

Ondanks Corona kozen 19 buitenlandse bedrijven in 2020 voor regio Utrecht

Nieuwe buitenlandse bedrijven en uitbreiding van reeds gevestigde bedrijven uit het buitenland, levert de regio Utrecht ruim 20 miljoen euro aan investeringen op.

Lees meer
Nieuws

AI Hub Midden-Nederland gelanceerd

Maandag 8 maart is de AI Hub Midden Nederland succesvol gelanceerd. Met ruim 200 digitale bezoekers, was de interesse groot.

Lees meer
Nieuws

Onze eerste investering!

De ROM heeft haar eerste investering gedaan. Met deze co-investering stelt de ROM het Utrechtse bedrijf CART-Tech in staat om hun product verder te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Lees meer
Blog

‘Het bouwen van een regionale AI community is onze eerste en belangrijkste doelstelling’

Het verbeteren van preventie en gezondheidszorg is niet meer denkbaar zonder digitale technologie. En kunstmatige intelligentie is in life sciences een sleutelfactor geworden.

Lees meer
Nieuws

Verlenging samenwerking U10 met EBU/ROM onderstreept belang voor ondernemers regio Utrecht

U10-gemeenten verlengen de samenwerking met Economic Board Utrecht en ROM Utrecht Region. Ook in coronatijd blijkt deze samenwerking waardevol voor ondernemers in de regio.

Lees meer