EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com
Home

Actueel

Blijft op de hoogte. Van inspirerende verhalen, events en blogs tot het laatste nieuws van binnen en buiten de Utrecht Region!

Nieuws

Save the date: Lancering Utrecht Talent Alliantie

Het is bijna zover. Op donderdag 10 februari is de officiële lancering van de Utrecht Talent Alliantie. Wij maken werk van een sterke regionale arbeidsmarkt en nodigen alle ondernemers en werkgevers in regio Utrecht uit om zich bij ons aan te sluiten. Want talent is overal en elk talent telt!

Lees meer
Nieuws

Nieuw talent voor de Utrecht Talent Alliantie

Maak kennis met Joyce Oomen, de nieuwe coördinator van Utrecht Talent Alliantie. "Er moet energie vrijkomen door samen te werken. De problematiek is complex en omvangrijk. Dat móet je echt samen oppakken”.

Lees meer
Nieuws

Netwerken, bijpraten, kennis en inspiratie opdoen. Kom naar Connect Live!

Donderdag 25 november 2021 vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Komt u ook?

Lees meer
Nieuws

Miljoenenontbijt: digitale transformatie en duurzaamheid

EBU ziet kansen in digitale transformatie en duurzaamheid tijdens en na covid. "Het gaat om de noodzaak voor leven lang leren en ontwikkelen, de behoefte aan heel andere opleidingen, meer aandacht voor digitale vaardigheden. De regio Utrecht, de EBU, wil de infrastructuur hiervoor goed vormgeven. We willen een netwerk vormen en samen bekijken hoe we die opgaven met elkaar in de regio goed oppakken”.

Lees meer
Nieuws

Save the date | Connect Live 2021

Zet het alvast in uw agenda. Of beter nog, meld u alvast aan. Donderdag 25 november 2021 vindt het jaarlijkse event Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard in Utrecht met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region; gezond stedelijk leven in de regio.

Lees meer
Nieuws

Sharon Dijksma nieuwe voorzitter Economic Board Utrecht

Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht, is voorgedragen als voorzitter van de Economic Board Utrecht (EBU). In dit netwerk zitten vooraanstaande leiders uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden uit de Utrecht Region die samen toegewijd werken aan een groene, gezonde en slimme toekomst voor onze regio waar iedereen aan mee kan doen.

Lees meer
Nieuws

Ondanks Corona kozen 19 buitenlandse bedrijven in 2020 voor regio Utrecht

Nieuwe buitenlandse bedrijven en uitbreiding van reeds gevestigde bedrijven uit het buitenland, levert de regio Utrecht ruim 20 miljoen euro aan investeringen op.

Lees meer
Nieuws

Verlenging samenwerking U10 met EBU/ROM onderstreept belang voor ondernemers regio Utrecht

U10-gemeenten verlengen de samenwerking met Economic Board Utrecht en ROM Utrecht Region. Ook in coronatijd blijkt deze samenwerking waardevol voor ondernemers in de regio.

Lees meer
Blog

Het ecosysteem van digitale transformatie in de regio Utrecht in beeld

Blog van Karen van der Moolen: Het zijn roerige tijden. Leven met de dag, en dromen van een andere toekomst. Des te trotser ben ik met het werk dat we dit jaar bij EBU, en vooral samen met onze partners hebben kunnen verzetten.

Lees meer