EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com
Home

Wie zijn wij

Economic Board Utrecht is een netwerk van de meest vooraanstaande leiders uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden uit de Utrecht Region die samen toegewijd werken aan een groene, gezonde en slimme toekomst voor onze regio waar iedereen mee kan doen.

Onze ambities

Er spelen ongekende transities in onze samenleving. Van arbeidsmarkt tot gezondheid en duurzaamheid, van toenemende verstedelijking tot grote snelle technologische veranderingen. Dit brengt grote uitdagingen met zich mee. Onze regio heeft de hoogste brede welvaart van alle stedelijke regio’s in Nederland. Gezond leven in onze stedelijke omgeving en welvaart gaan in de Utrecht Region hand in hand. Wij versterken de Utrechtse economie toekomstgericht en duurzaam.

 

 

Wat doen we

De Board staat als een onafhankelijke verbindende speler midden tussen alle partijen. We zetten ons in voor het collectieve belang van de regio. Hiervoor agenderen we vergezichten voor de toekomst van onze regio, mobiliseren ons netwerk, kennis en expertise en ondersteunen initiatieven en partners uit de regio die bijdragen aan brede gezonde welvaart in onze regio. Gevraagd en ongevraagd voeren wij het strategisch economisch gesprek over de toekomst van onze regio.

We richten ons op oplossingen voor de grote maatschappelijke transities die ons vestigings-, kennis- en innovatieklimaat en infrastructuur versterken. We benutten kansen voor (boven)regionale samenwerking en investeringsfondsen in Brussel en Den Haag.

Boardleden

Sharon Dijksma

Voorzitter
Lees meer

Dare to dream and stick to your dream

Floris Driessen

Secretaris a.i. floris.driessen@romutrechtregion.nl
Lees meer