EN

Want to learn more about the Economic Board Utrecht?


Meet EBU
Home

Pepper podcast over 'Utrecht, Heart of Health'

Economic Board Utrecht directeur Michiel Dijkman is te gast in Pepper, de podcastserie van ROM Utrecht Region, om te vertellen waar ‘Utrecht, Heart of Health’ precies over gaat. Waar is de regio goed in? En hoe bouw je dat uit? En wat zijn de uitdagingen daarbij?

Utrecht, Heart of Health

Economic Board Utrecht maakt zich sterk voor een regio die maximaal bijdraagt aan een gezondere wereld door de economie van Metropoolregio Utrecht toekomstgericht en duurzaam te versterken en met andere regio’s samen te werken. In deze aflevering van Pepper, de podcastserie van ROM Utrecht Region, is Michiel Dijkman, directeur van Economic Board Utrecht te gast om te praten over wat de EBU doet voor het ondernemersklimaat in de regio.

Beluister deze Pepper podcast via Spotify: Over ‘Utrecht, Heart of Health’ – Pepper | Podcast on Spotify
Of Apple Podcasts: Pepper: Over ‘Utrecht, Heart of Health’ op Apple Podcasts

Wie luistert, weet meer

Pepper geeft je als ondernemer een stevige oppepper als het gaat om de gezonde mens, de gezonde leefomgeving en de gezonde samenleving. Verschillende presentatoren spreken ondernemers uit de regio Utrecht over het veld, hun bedrijf en wat zij nodig hebben om door te groeien. Pepper is het product van een samenwerking tussen verschillende partijen uit de regio en wordt meestal opgenomen in Studio Connect.