EN

Want to learn more about the Economic Board Utrecht?


Meet EBU
Home

Connect Live 2022

Dinsdag 14 juni 2022 vindt ons jaarlijkse event Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in NBC Nieuwegein met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region; gezond stedelijk leven in de regio.

Je kunt je nu aanmelden

Aanmelden

Samen vooruit!

Nog meer dan ooit draait ondernemen in de regio Utrecht om samenwerken. We kunnen weer vóóruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan.
In de regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen op het gebied van talent, geo, health, gaming, mobiliteit, duurzame bouw en educatieve technologie. Connect Live verbindt ondernemers, overheden en kennisinstellingen. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Programma

Naast een plenair programma kun je je op de themapleinen Health, Earth en MediaTech laten inspireren in de vorm van interviews, workshops, discussietafels en op de ondernemersmarkt. Het programma is bekend gemaakt.

Hier lees je meer over Connect Live.