EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com

Connect Live

Jaarlijks organiseren Economic Board Utrecht (EBU) en ROM Utrecht Region het ondernemersevenement Connect Live. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen luisteren, maar vooral ook participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio!

Connect Live 2022 vindt plaats op dinsdag 14 juni bij NBC Nieuwegein.

Samen gezond verder groeien

In onze regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen. Ook op het gebied van geo, duurzaam gebouwde omgeving, health, digitaal en media. We kunnen weer vooruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan. Connect Live verbindt de ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee en groei verder!

Meld je aan voor Connect Live 2022

 

Programma

In een plenair programma onder leiding van dagvoorzitter Kim Coppes en op drie themapleinen kun je je laten inspireren door interviews, meet ups, sessies, discussietafels en op de ondernemersmarkt.

13:00 – 13:35 uur | opening met Carlo van Lienden

Het internet van de toekomst is er niet een waar je alleen naar kijkt, maar eentje waar je ‘in’ kan. We transformeren van kijken naar 2D schermen naar beleven ‘in’ hyperrealistische 3D werelden. Als het internet en social media jouw business de afgelopen jaren hebben veranderd, dan staat je met de Metaverse nog wat te wachten.

Carlo legt met actuele voorbeelden en humor uit hoe de virtuele wereld jouw business gaat veranderen. Hoer er nieuwe concurrenten gaan ontstaan, hoe klantrelaties anders worden. En vooral dat het geen toekomst is. Maar het NU.

Tot slot lanceren we graag met samen met jullie de Metaverse Werkplaats.

13:35 – 16:00 uur | bezoek de themapleinen

Praat mee tijdens de ronde tafelsessies en theatersessies op de pleinen Life Sciences & Health, Earth en MediaTech en ondernemersmarkt. Bekijk hieronder het volledige programma voor de pleinen.

16:00 – 17.15 uur | plenair programma met

  • Virginia Yanquilevich (CEO Dopper), die ons meer vertelt over innovatie, leiderschap en gecontroleerde groei;
  • Sharon Dijksma (voorzitter Economic Board Utrecht), die ons meeneemt in het verhaal van de regio Utrecht;
  • Afsluiting met Coprorate Illusionist Niels Houtepen.

17:15 uur | borrel

Themaplein MediaTech

Op het themaplein MediaTech gaan we in op investeren in digitale trends: Welke ICT ontwikkelingen worden er gevolgd, waar letten investeerders op bij een ICT startup of scale-up en wat zijn de te volgen ontwikkelingen in de markt?

Maar hebben we het ook over Artificial Intelligence, het gebruik van de Metaverse en de bescherming van content en de wetgeving daar omheen.

En hoe staat het met jouw digitale talent? Heb je ze in huis, hoe krijgt je ze in huis en hoe houdt je ze in huis? Ontdek hoe de toekomst van de digitale tech en het digitale tech talent eruit ziet.

Bekijk het MediaTech programma

Themaplein Earth

Na de lancering van het ecosysteem Earth Valley op 11 maart, is het nu tijd om plannen te concretiseren, alle kennis (en energie) in de regio te mobiliseren en initiatieven te verbinden.

Hoe halen we talent op het gebied van Earth naar de regio? Welke fundraising zijn er voor start-ups en scale-ups? Op het themaplein staan we stil bij earth en duurzaam gebouwde omgeving. Bekijk hier het programma voor het themaplein Earth.

Bekijk het Earth programma

Themaplein Life Sciences & Health

Op het themaplein Life sciences & Health ontmoet je health investeerders en kun je netwerken met andere innovatoren op het gebied van zorg en gezondheid. Verder bieden we je ervaringen en tools voor het versnellen van internationaal ondernemen voor jouw onderneming.

Bekijk het LSH programma

Locatie en bereikbaarheid

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps.
De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een garderobe.

Bereikbaarheid met het OV
Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. In verband met werkzaamheden aan de tram, rijdt er tot en met juni 2022 vervangend busvervoer. Met de bus ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

Aanmelden

De aanmelding voor Connect Live 2022 is geopend. Aanmelden kan via deze button. De aanmelding sluit 10 juni 2022.

Meld je aan voor Connect Live 2022

Terugblik eerdere edities

Voorgaande jaren heeft de Economic Board Utrecht jaarlijks Get Connected georganiseerd. Voor een terugblik kijk je hier: