EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com

Talent behouden en aantrekken

We nodigen u van harte uit voor het regionaal talent event voor werkgevers in Regio Utrecht. Speciaal voor u als ondernemer of werkgever hebben wij een ambitieuze agenda en regionale aanpak voor ogen. We helpen u graag bij het bevorderen, behouden en aantrekken van talent in onze regio. Maak kennis met de Utrecht Talent Alliantie (UTA) van publieke en private partijen uit de regio en ontdek wat het u te bieden heeft.

28 oktober 2021 17.00 - 20.00 uur (inloop 16.30 uur) Amersfoort

Samen eten

U bent welkom op donderdag 28 oktober 2021 vanaf 16.30 uur bij Leerrestaurant First Class in Amersfoort, dat wordt mogelijk gemaakt door (studenten van) mbo Amersfoort. De locatie is goed bereikbaar met de trein en er is ook parkeergelegenheid in de buurt (zie: bereikbaarheid). Het programma is van 17.00 tot 18.45 uur. Aansluitend serveren mbo-studenten een goede hap en is er ruim de gelegenheid om te netwerken met werkgevers uit de regio’s Gooi en Vechtstreek, Midden-Utrecht en Amersfoort. Uiteraard bent u onze gast daarbij. Het aantal gasten is gelimiteerd, first come, first served, dus meld u snel aan.

 

Meerwaarde van regionaal samenwerken

We schotelen u niet alleen lekkere hapjes voor, maar ook een drietal lopende projecten. Ontdek hoe regionaal samenwerken voor u een meerwaarde kan zijn. Juist ook met andere en aanpalende werkgebieden en werkgevers.

  • Maak kennis met het Leven Lang Ontwikkelen Platform ‘Maak je Stap’. Hét digitale platform voor loopbaan en ontwikkeling voor inwoners in de regio Utrecht.
  • Laat je inspireren over en doe mee aan veilige en soepele overstappen voor medewerkers van de ene naar de andere baan. PWC presenteert hun transitiepaden pilot, gebaseerd op de zeven factoren van een succesvol zij-instroom traject.
  • Kom meer te weten over de Impulsregeling, waar u aanjaaggelden kunt aanvragen voor een samenwerking met werkgevers in uw nabijheid die aansluiten bij onze ambities van de Utrecht Talent Alliantie.

We ontmoeten u graag op 28 oktober in Amersfoort!

 

Maak kennis met de Utrecht Talent Alliantie

Het doel is dat we kennismaken met elkaar en met projecten en netwerken in de regio. We ontdekken hoe we samen nog beter kunnen worden in het behouden en aantrekken van talent. Utrecht Talent Alliantie is van ons allemaal. Dit programma wordt voorbereid en uitgevoerd met Utrechtzorg, Utrecht Tech Community, Media Perspectives, Utrecht Leert en Technologieraad Regio Utrecht. Meer informatie over hun portfolio is te vinden op hun websites. Klik op link of logo om naar hun website te gaan. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere mensen in uw netwerk.