EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com
Home

Evenementen

Breng (online) een bezoek aan ondernemersevents en netwerkbijeenkomsten in de Utrecht Region. Bekijk de agenda hier.

19 augustus 2022

La Salida Oficial

Op vrijdag 19 augustus vindt La Salida Oficial plaats in Utrecht. Veel stakeholders uit Den Haag, Brussel en de regio zullen al kijkende naar de fietsers ook elkaar beter leren kennen.

Lees meer
20 augustus 2022

Achter de schermen bij de Vuelta in Utrecht

Op de Vuelta-zaterdag organiseren we voor een groep Tweede Kamerleden met relevante portefeuilles een licht informatief programma, waarin zij een kijkje achter de schermen krijgen bij de organisatie van de Vuelta en daarnaast innovatie op het gebied van gezonde mobiliteit in het zonnetje worden gezet.

Lees meer
29 augustus 2022

Bijeenkomst deelnemers regio Utrecht handelsmissie Californië

Besloten bijeenkomst voor deelnemers uit regio Utrecht aan de economische missie naar Californie (Verenigde Staten) voor Life Sciences & Health en Urban Mobility.

Lees meer
30 augustus 2022

Aftrap parlementair jaar met EBU-PA-Netwerk

Op dinsdag 30 augustus trappen alle public affairs professionals van de EBU-boardleden het parlementaire jaar af met een inhoudelijke sessie over gezonde mensen in een gezonde leefomgeving gevolgd door een informele borrel.

Lees meer
5 september 2022

Economische missie Californië (VS): Urban Mobility – Life Sciences & Health

Economische missie naar Californië (Verenigde Staten) voor Nederlandse ondernemers op het gebied van Life Sciences & Heath en Urban Mobility.

Lees meer
19 september 2022

Meeting Economic Boards in Nederland

Op 19 september komen alle Economic Boards uit Nederland bij elkaar voor een jaarlijkse gezamenlijke meeting om samenwerkingsmogelijkheden te bekrachtigen.

Lees meer
23 september 2022

Hét Miljoenenontbijt Utrecht 2022

Ook dit jaar organiseren ING, VNO-NCW Midden, PwC en Economic Board Utrecht Hét Miljoenenontbijt; de regionale kijk op de Miljoenennota die met Prinsjesdag in Den Haag wordt gepresenteerd.

Lees meer
28 september 2022

EBU-sessie tijdens Utrechtborrel te Den Haag

EBU Sessie tijdens Utrechtborrel te Den Haag met EBU-boardleden en Tweede Kamerleden.

Lees meer
28 september 2022

Utrechtborrel

Op woensdag 28 september 2022 vindt de Utrechtborrel plaats in de nieuwe Nieuwspoort in Den Haag. Dit is het regiopositioneringsevent van regio Utrecht in (politiek) Den Haag. Voorafgaand aan de Utrechtborrel organiseert de Economic Board Utrecht een bijeenkomst om met elkaar dieper in te gaan op de ambities en opgaven van de Utrechtse regio.

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *