EN

Want to learn more about the Economic Board Utrecht?


Meet EBU
Home

Resultaten en opvolging handelsmissie Californië

Van 5 t/m 7 september heb ik, vanuit mijn rol als voorzitter van de Economic Board Utrecht (EBU), samen met meer dan 20 bedrijven, kennisinstellingen en organisaties uit de regio Utrecht, deelgenomen aan een nationale handelsmissie aan Californië. Tijdens deze missie zijn verschillende partnerschappen gelanceerd door bedrijven uit de regio Utrecht met Amerikaanse partners. Daarnaast heb ik in San Francisco, samen met deelnemende EBU-boardleden, verschillende gesprekken gevoerd met aanwezige bewindslieden en Amerikaanse gesprekspartners over toekomstige samenwerkingen. Met deze brief informeer ik u over de resultaten van deze reis en de opvolging die hieraan wordt gegeven.

Bovenstaande is een inleiding van de brief die door EBU-voorzitter Sharon Dijksma aan de Utrechtse raadsleden is gestuurd.

De volledige brief leest u hier:

Raadsbrief Resultaten en opvolging Handelsmissie Californië

 

Met de deelname aan de handelsmissie door de EBU en zo’n 20 bedrijven uit de regio zijn belangrijke stappen gezet in de profilering van de regio Utrecht en de EBU op het gebied van LSH en Urban Mobility en zijn concrete resultaten bereikt. Indien er hierop verdere vervolgstappen zijn zullen we hierover verder informeren.