EN

Want to learn more about the Economic Board Utrecht?


Meet EBU
Home

Actieagenda

We werken samen met ons netwerk aan het behalen van onze ambities door de inzet op initiatieven die we zelf starten of die we steunen in lijn met de regionale actieagenda. We agenderen in Den Haag en Brussel, prioriteren de economische thema’s en jagen maatschappelijke oplossingen aan.

Actieagenda Metropoolregio Utrecht

Op 13 juni 2022 presenteerde de Economic Board Utrecht de actieagenda Metropoolregio Utrecht. In deze actieagenda staan de ambities van regio Utrecht om bij te dragen aan de welvaart van nederland en aan een gezonde wereld. En ook wat ervoor nodig is om de ambities waar te maken. De komende tijd gaat de Economic Board Utrecht met alle partners en het Rijk verder aan de slag om de gezondste regio te worden en ook de wereld gezonder te maken.

Utrecht: het kloppend hart van een gezonde samenleving.

EBU Actie Agenda – Metropoolregio Utrecht

Relevante artikelen

Meer relevante artikelen
Nieuws

Minister Economische Zaken en Klimaat uitgenodigd voor gesprek actieagenda regio Utrecht

De Economic Board Utrecht (EBU) wil met het kabinet aan de slag om de gezondste regio van Europa te worden. De EBU heeft in een brief minister Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat uitgenodigd om in gesprek te gaan over een meerjarige actieagenda.

Lees meer
Nieuws

De Utrecht Talent Alliantie is een feit!

Donderdag 10 februari 2022 is de Utrecht Talent Alliantie (UTA) gelanceerd voor een breed publiek. In een live uitzending vanaf het Mediapark in Hilversum in aanwezigheid van ruim 200 online bezoekers ging Maarten Bouwhuis in gesprek met verschillende tafelgasten over een van de grootste uitdagingen waar we voor staan; de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. En over oplossingen.

Lees meer
Nieuws

Utrechtse ondernemers op Nederlandse missie naar Californië

Van 5 tot en met 10 september gaan meer dan 20 bedrijven uit de regio Utrecht op handelsmissie naar Californië. Ze zijn actief op het gebied van Urban Mobility of Life Sciences & Health en willen zakendoen met of in de VS. 

Lees meer