EN

Want to learn more about the Economic Board Utrecht?


Meet EBU
Home

Hét Miljoenenontbijt Utrecht

Jaarlijks organiseren ING, PwC,  VNO-NCW Midden en Economic Board Utrecht Hét Miljoenenontbijt. Dit jaar is dat op vrijdag 22 september op de KNVB campus in Zeist.

Dagvoorzitter Donatello Piras gaat in gesprek met Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden en Susanne Schilderman, wethouder in Utrecht. Zij is onder andere verantwoordelijk voor Financiën en Economische Zaken en lid van de Economic Board Utrecht. Eveneens aan het woord ondernemers Marc Nieuwland van Newasco uit Amersfoort en voorzitter van de Federatie Bedrijvenkringen regio Amersfoort en Daniel Storm van Team Switch uit Mijdrecht en aanwezig namens het PBUW – Platform Bedrijven Utrecht West.

Utrecht is het kloppend hart van de gezonde samenleving. Het is onze missie om als regio een duurzame, positieve verandering teweeg te brengen. Tijdens deze ochtend gaan wij graag in gesprek met elkaar over de kabinetsplannen, de economische stand van zaken in Nederland en wat deze betekenen voor Utrecht, diens ondernemers en wat hierin de economische uitdagingen zijn.

Deelname is mogelijk voor leden van VNO-NCW provincie Utrecht, en relaties van partners van ING, PwC en Economic Board Utrecht. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor dit event.

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *