EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com
Home

EBU bijeenkomst en Utrechtborrel bij Nieuwspoort Den Haag

De Utrechtse regio hecht grote waarde aan goede samenwerking met politiek en ambtelijk Den Haag. Daarom zijn we verheugd na twee stille coronajaren weer een Utrechtborrel te kunnen organiseren. Deze borrel biedt een uitgelezen mogelijkheid om in een informele setting kennis te maken met uiteenlopende vertegenwoordigers uit onze provincie.

Op woensdag 28 september 2022 vindt de Utrechtborrel plaats in de nieuwe Nieuwspoort in Den Haag. Dit is het regiopositioneringsevent van regio Utrecht in (politiek) Den Haag. Voorafgaand aan de Utrechtborrel organiseert de Economic Board Utrecht een bijeenkomst om met elkaar dieper in te gaan op de ambities en opgaven van de Utrechtse regio. U kunt zich nu alvast aanmelden. Let op voor beide programma-onderdelen is een aparte aanmeldlink.

EBU bijeenkomst 15.30 – 17.00 uur

Al enkele jaren staat regio Utrecht in de top-3 van meest competitieve regio’s van Europa. Waarom is dat zo en hoe behouden we die positie? Aan de hand van panelgesprekken met CEO’s uit het bedrijfsleven (o.a. Arcadis en Ballast-Nedam Development) en kennisinstellingen (o.a. Nyenrode en UMCU) over ‘wonen en bereikbaarheid’ en ‘krapte op de arbeidsmarkt en vestigingsklimaat bedrijven’ willen we antwoord geven op die vragen. EBU-voorzitter Sharon Dijksma zal het spits afbijten. U bent van harte welkom om aan te sluiten.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze button:

Aanmelden EBU bijeenkomst

 

Utrechtborrel 17.00 – 19.00 uur

De Utrechtse regio hecht grote waarde aan goede samenwerking met politiek en ambtelijk Den Haag. Daarom zijn we verheugd na twee stille coronajaren weer een Utrechtborrel te kunnen organiseren. Deze borrel biedt een uitgelezen mogelijkheid om in een informele setting kennis te maken met Haagse politici en hoge ambtenaren én ook vertegenwoordigers van kennisinstellingen, overheden, bedrijfsleven en andere maatschappelijke partners uit de Utrechtse regio.

Aanmelden voor de Utrechtborrel kan via deze link:

Aanmelden Utrechtborrel

 

Wilt u in het opmerkingenveld vermelden dat u op uitnodiging van de Economic Board Utrecht aanwezig bent?

Locatie

Zowel de EBU bijeenkomst als de Utrechtborrel op 28 september zijn bij Nieuwspoort, Bezuidenhoutseweg 67 in Den Haag.

Wij verheugen ons op uw komst!

Met vriendelijke groet, mede namens alle organiserende partijen
Hans Oosters, Commissaris van de Koning
Sharon Dijksma, voorzitter Economic Board Utrecht
Michiel Dijkman, directeur Economic Board Utrecht