EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://www.utrechtregion.com


Go to utrechtregion.com

Connect Live 2021

Donderdag 25 november 2021 vindt het jaarlijkse event Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard in Utrecht met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region; gezond stedelijk leven in de regio.

25 november 2021 13.00-18.30 Stadion Galgenwaard, Utrecht

Samen vooruit!

Nog meer dan ooit draait ondernemen in de regio Utrecht om samenwerken. We kunnen weer vóóruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan.
In de regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen op het gebied van talent, geo, health, gaming, mobiliteit, duurzame bouw en educatieve technologie. Op vier pleinen kunt u zich laten inspireren in de vorm van interviews, sessies, discussietafels of op de ondernemersmarkt.

Connect Live verbindt ondernemers, overheden en kennisinstellingen. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee en groei verder!

Sprekers die u meenemen:

  • Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de Economic Board Utrecht over de ambities en doelen van de EBU.
  • Victor Goossens, e-sports specialist van Team Liquid over de gamificatie van ondernemen.
  • Ynzo van Zanten, chief evangelist bij Tony’s Chocolony over duurzaam ondernemen, ook als je klein begint.
  • Bas van der Veldt, CEO AFAS Software over leiderschap en innovatief ondernemen.
  • Niels Houtepen, illusionist, sluit de dag af met een speciale act.